Stappenregistratietool

Met de online stappenregistratietool kunnen personeelsleden gemakkelijk, gratis en op een leuke manier stappen registeren en zelfs virtuele uitdagingen aangaan.

Registreer uzelf eerst online en maak vervolgens groepen aan als u personeelsleden in groep wilt laten stappen. Registreren en aanmelden kan via de knop ‘registratietool’ in de rechterbovenhoek van deze website.

Hoe maakt u een nieuwe groep aan, hoe sluit u uw eigen groep aan bij een bestaande groep (bv. van een zusterbedrijf), hoe maakt u een virtuele uitdaging aan, hoe kan u de gegevens opvragen van uw groep,… Antwoorden op deze vragen (en veel meer!) kan u vinden in de handleidingen van deze tool:

I-frame

De online stappenregistratietool kan ook via I-frame gemakkelijk geïntegreerd worden in de website van uw bedrijf. Zo maakt u uw eigen website aantrekkelijker en interactiever, en bevordert u de motivatie van uw werknemers.
Download het tekstbestand met de code uit het mapje I-frame en laat uw eigen webmaster de I-frame invoeren in de eigen website (tekstbestand plakken op de juiste locatie in de website).
U kan de tool ook zelf aanpassen met een kleur die aansluit bij uw organisatie. Er is keuze uit 10 verschillende kleuren. Voor elke kleur is er een eigen extensie voor het tekstbestand. De extensies zijn te vinden in het mapje I-frame.

Ga zelf aan de slag!

In dit I-frame-mapje staan al de documenten die u nodig hebt om de tool op uw eigen website, en eventueel in uw voorkeurskleur, te plaatsen.

Veel succes en stap-plezier!